Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Maandag 11 februari 2019

Tunnels, tunnels en tunnels. In dit bereikbaarheidsjournaal hoor en zie je alles over de afsluitingen van de Thomassen, Botlek, Heidenoord en de Ketheltunnel.

Thomassentunnel

De Thomassentunnel op de A15 is deze week twee nachten dicht voor onderhoudswerkzaamheden. Omrijden doe je via de Calandbrug.

Ketheltunnel

Op de A4 wordt deze week in de nacht aan de Ketheltunnel gewerkt. In de nacht van woensdag op donderdag is de tunnel dicht en rijd je om via de A13 en de A20.

Heinenoordtunnel

Donderdag en vrijdagnacht wordt aan de Heinenoordtunnel gewerkt. Eerst richting van Rotterdam, daarna in zuidelijke richting. Verkeer van en naar Hoeksche Waard rijdt om via de N217 en de A16. Verkeer van en naar Zeeland rijdt om via de A59, A17 en de A16.

Botlektunnel

De Botlektunnel op de A15 is deze week twee nachten afgesloten. Van woensdag op donderdag is de tunnel dicht richting de Maasvlakte. In de nacht van donderdag op vrijdag is de tunnel dicht richting Rotterdam. Omrijden doe je via de Botlekbrug. Voor fietsers is die nog tot half april afgesloten. Omfietsen kan via de Spijkenisserbrug.