Eerdere edities

Bereikbaarheidsjournaal

Maandag 3 juni 2019

deze week: werkzaamheden op de Zevenkampse Ring, de Maastunnel is twee nachten dicht in beide richtingen, een deel van de Straatweg is afgesloten vanwege werkzaamheden aan de tramsporen en op de A29 is de Heinenoordtunnel deze week twee nachten in één richting afgesloten.

Maastunnel

Deze week is de Maastunnel in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 juni en van dinsdag 4 op woensdag 5 juni dicht in beide richtingen. De afsluitingen zijn van half 1 in de nacht tot 6 uur ’s ochtends. Omrijden kan aan de oostkant van Rotterdam via de Van Brienenoordbrug of de Willemsbrug. Rij je aan de westkant van de stad neem dan de Beneluxtunnel of de Erasmusbrug. Voor fietsers en voetgangers blijft de Maastunnel bereikbaar.

Zevenkampse Ring

Op de Zevenkampse Ring wordt gewerkt aan het asfalt en het riool. Hierdoor is de weg tot en met 26 juni afgesloten tussen de Aar en de Hunze, in beide richtingen. Het autoverkeer kan in beide richtingen omrijden via de Schollevaartse Dreef, de Hoofdweg, de Capelseweg en de Zevenkampseweg.

Heinenoordtunnel

In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juni is de Heinenoordtunnel op de A29 dicht in de richting van Rotterdam. Ook toerit Oud-Beijerland en afrit Barendrecht zijn afgesloten. De volgende nacht, van woensdag 5 op donderdag 6 juni is de tunnel dicht in de richting van Bergen op Zoom. De afsluitingen duren telkens van 1 uur ’s nachts tot de volgende ochtend 5 uur. Omrijden kan via de A16, A17, A59 en lokaal via de N217.

Straatweg

Op de Straatweg werkt de RET aan de tramsporen. De Straatweg is daarom tot en met 21 juli afgesloten richting Hillegersberg-Noord. De andere kant op, naar Rotterdam centrum, blijft de weg open voor het verkeer. In noordelijke richting kun je omrijden via de Kleiweg en de Ringdijk naar de Argonautenweg en Molenlaan. Ook via de Boezemlaan en de Bosdreef rijd je naar de Molenlaan. Tramlijn 4 rijdt de hele periode niet tussen haltes Station Noord en Molenlaan.