Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

Hele aflevering

Deze week: werkzaamheden bij de Maasboulevard en de Oostmolenwerf, omleiding van het Droogleever Fortuynplein, nachtafsluiting van de Heinenoordtunnel en weekendafsluiting op de Kralingse Zoom.

Maasboulevard

Van vrijdag 1 tot en met vrijdag 22 oktober kan je op de Maasboulevard niet afslaan naar de Oostmolenwerf richting het Oostplein.

Droogleever Fortuynplein

Van maandag 4 tot vrijdag 15 oktober is de weg tussen het Droogleever Fortuynplein en de 1e Coolhavenbrug richting Delfshaven dicht voor autoverkeer.

Heinenoordtunnel

De Heinenoordtunnel in de A29 is in de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 oktober van 00.00 tot 05.00 uur dicht richting Bergen op Zoom. In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 oktober van 00.00 tot 05.00 uur is de Heinenoordtunnel dicht richting Rotterdam.

Kralingse Zoom

Van vrijdag 8 tot maandag 11 oktober is de Kralingse Zoom richting de Abram van Rijckevorselweg afgesloten voor autoverkeer tussen de beide kruisingen met de K.P. van der Mandelelaan. Ook de af- en toerit van de Abram van Rijckevorselweg met de Kralingse Zoom richting de A16 is dicht.