Bereikbaarheidsjournaal

Bereikbaarheidsjournaal

Eerdere edities

5 juni 2022

Deze week: een deel van de Wolphaertsbocht gaat ’s avonds en ’s nachts dicht, werkzaamheden op de Brandingdijk in Nesselande, de Heinenoordtunnel in de A29 is twee nachten dicht en komend weekend wordt gewerkt aan het Reeweg-viaduct.

Reeweg

Van vrijdag 10 juni 9 uur ’s avonds tot maandag 13 juni 5 uur ’s ochtends zijn de Reeweg en het Reeweg-viaduct in beide richtingen dicht tussen de Antonie Bodaanweg en de Abel Tasmanstraat. Ook de toe- en afritten van de A15 zijn afgesloten. De fietsbrug blijft wel gewoon open.

Nesselande

In Nesselande werkt de gemeente tot eind 2024 aan de definitieve inrichting van de Siciliëboulevard, het westelijk deel van de Brandingdijk en de directe omgeving. Van dinsdag 7 juni tot en met dinsdag 5 juli is de hoofdrijbaan van de Brandingdijk dicht tussen de Cypruslaan en de rotonde met de Laan van Avant-Garde.

Wolphaertsbocht

Van maandag 6 tot vrijdag 10 jun is de Wolphaertsbocht ’s avonds en ’s nachts in één richting dicht, vanaf de Dorpsweg richting de Doklaan.

A29

Van woensdag 8 juni 10 uur ’s avonds tot donderdag 9 juni 5 uur ’s ochtends is de tunnel dicht richting Rotterdam en van donderdag 9 juni 12 uur ’s nachts tot vrijdag 10 juni 5 uur ’s ochtends richting Bergen op Zoom.