Ook interessant

Lichtgevend zebrapad Mariniersweg

Op de Mariniersweg ligt sinds september een zebrapad dat licht geeft. Deze oversteekplaats ligt ter hoogte van de Bredestraat. Het gat om een proef van de gemeente om de verkeersveiligheid te verbeteren. En dat lijkt te werken! Ook is het duidelijk geworden dat de strepen snel slijten. Lees meer (Lichtgevend zebrapad Mariniersweg)
asfalt_thumb_photo_by_Mak.jpg

Aanleg fietspad André van der Louwbrug

Op de weg tussen de André van der Louwbrug en de Willemsbrug wordt 1 rijstrook ingericht als fietspad. Lees meer (Aanleg fietspad André van der Louwbrug)
willemsbrug_thumb.jpg

Nieuwe verkeerslichten voor kruising Adriaan Volkerlaan - Dwarsdijk

Vanaf 5 augustus tot en met eind augustus 2019 wordt gewerkt aan de verkeerslichten op de kruising Adriaan Volkerlaan - Dwarsdijk. Lees meer (Nieuwe verkeerslichten voor kruising Adriaan Volkerlaan - Dwarsdijk)
Kruising_Dwarsdijk.jpg

Tramhalte stadion Feyenoord verplaatst

Door herinrichting kunnen nu drie trams achter elkaar stoppen aan de halte. Lees meer (Tramhalte stadion Feyenoord verplaatst)
resultaat_15-07-2019.jpg

Veerdienst tijdens renovatie fiets- en voetgangerstunnel

Het College van Burgemeester en Wethouder heeft besloten tot een uitgebreidere renovatie en restauratie van fiets- en voetgangerstunnel (FVT). De renovatie vindt plaats van roltrap tot roltrap in beide tunnels (fietsers en voetgangers). Lees meer (Veerdienst tijdens renovatie fiets- en voetgangerstunnel)
Maastunnel_Voetgangers_thumb.JPG

Vier nieuwe verkeerscamera's bij A15

Dankzij vier nieuw geplaatste verkeerscamera's kun je via Rotterdam Onderweg een deel van de A15 in de gaten houden. Lees meer (Vier nieuwe verkeerscamera's bij A15)
A15_camera.png

Nieuwe situatie bij uitrijden Maastunnel

Er staat sinds de heropening van de Maastunnel steeds vaker file op de Pleinweg. Dat komt omdat er een nieuwe situatie is ontstaan bij het uitrijden van de tunnel. Waar verkeer eerder rechtsaf moest om op de ’s Gravendijkwal te komen, moet het nu linksaf. Lees meer (Nieuwe situatie bij uitrijden Maastunnel)
Maastunnel_dicht_thumb.jpg

Veerpont tussen Maassluis en Rozenburg vaart weer

Door een spoedreparatie van de veerpont konden op 21 augustus geen (vracht)auto’s, motoren en brommers worden overgezet tussen Maassluis en Rozenburg. Lees meer (Veerpont tussen Maassluis en Rozenburg vaart weer)
Veerpont_thumb.jpg

Derde aftellende verkeerslicht in Rotterdam

De verkeerslichten op de kruising President Rooseveltweg/ Terbregseweg zijn vervangen. Op de verkeerslichten zitten nu aftellers. Lees meer (Derde aftellende verkeerslicht in Rotterdam)
aftellicht_1280x720-2.jpg

Terugblik: de eerste dagen van het werk aan de Coolsingel

Sinds 9 april is de Coolsingel dicht voor een grote metamorfose. Hoe is het Rotterdam de eerste week vergaan? Lees meer (Terugblik: de eerste dagen van het werk aan de Coolsingel)
coolsingel_boulevard.jpg

Rit 010: fiets een andere route!

Geen zin om over de drukke Coolsingel en Schiekade te fietsen? Neem dan eens een andere route van Noord naar Zuid. Lees meer (Rit 010: fiets een andere route!)
Rit010_thumb.jpg

Nieuw: kijk live mee met verkeer rond Algerabrug

Krijg jij ook geen genoeg van de verkeerscamera’s van Rotterdam Onderweg? Dan is er goed nieuws. Vanaf vandaag kijk je live mee met vier extra camera’s in Krimpen aan den IJssel. Lees meer (Nieuw: kijk live mee met verkeer rond Algerabrug)
algerabrug_klein.jpg