Ook interessant

Veerpont tussen Maassluis en Rozenburg vaart weer

Door een spoedreparatie van de veerpont konden op 21 augustus geen (vracht)auto’s, motoren en brommers worden overgezet tussen Maassluis en Rozenburg. Lees meer (Veerpont tussen Maassluis en Rozenburg vaart weer)
Veerpont_thumb.jpg

Derde aftellende verkeerslicht in Rotterdam

De verkeerslichten op de kruising President Rooseveltweg/ Terbregseweg zijn vervangen. Op de verkeerslichten zitten nu aftellers. Lees meer (Derde aftellende verkeerslicht in Rotterdam)
aftellicht_1280x720-2.jpg

Terugblik: de eerste dagen van het werk aan de Coolsingel

Sinds 9 april is de Coolsingel dicht voor een grote metamorfose. Hoe is het Rotterdam de eerste week vergaan? Lees meer (Terugblik: de eerste dagen van het werk aan de Coolsingel)
coolsingel_boulevard.jpg

Rit 010: fiets een andere route!

Geen zin om over de drukke Coolsingel en Schiekade te fietsen? Neem dan eens een andere route van Noord naar Zuid. Lees meer (Rit 010: fiets een andere route!)
Rit010_thumb.jpg

Nieuw: kijk live mee met verkeer rond Algerabrug

Krijg jij ook geen genoeg van de verkeerscamera’s van Rotterdam Onderweg? Dan is er goed nieuws. Vanaf vandaag kijk je live mee met vier extra camera’s in Krimpen aan den IJssel. Lees meer (Nieuw: kijk live mee met verkeer rond Algerabrug)
algerabrug_klein.jpg

Extra exit Katendrecht

Er wordt flink gebouwd op Katendrecht. Dit zorgt voor veel bouwverkeer en verschillende omleidingen. Lees meer (Extra exit Katendrecht)
Brede_Hilledijk_thumb360.jpg

Scholieren steken sneller over door warmtesensor

Op het kruispunt bij het Kreekhuizenplein steken scholieren sneller over door een warmtesensor. Lees meer (Scholieren steken sneller over door warmtesensor)
Warmtesensor_360.jpg

Voorbereidingen Brexit zichtbaar in haven

De voorbereidingen voor de naderende Brexit worden zichtbaar in de haven van Rotterdam. Havenbedrijf Rotterdam en Rijkswaterstaat hebben tijdelijke bufferparkeerlocaties gerealiseerd voor vrachtwagenchauffeurs die, op weg naar het Verenigd Koninkrijk, hun papieren nog niet op orde hebben. Lees meer (Voorbereidingen Brexit zichtbaar in haven)
Thumbnail_Brexit.jpg

Bouwverkeer in de stad: zo regelt Forum dat

Werkzaamheden aan het bouwproject Forum Rotterdam zijn in volle gang. Bouwverkeer rijdt dus af en aan. Om de het verkeer zo min mogelijk te hinderen, nam het project een aantal maatregelen . Lees meer (Bouwverkeer in de stad: zo regelt Forum dat)
FORUM_360.jpg

Sneller naar Zuid met realtime informatie

Op 6 locaties in de stad hebben we informatieborden geplaatst die aangeven hoe je het snelst op Zuid komt. Lees meer (Sneller naar Zuid met realtime informatie)
360.jpg

3,2,1 groen: aftellende verkeerslichten op kruising Capelseweg / President Rooseveltweg

Op de kruising van de Capelseweg en de President Rooseveltweg staan sinds deze week aftellende verkeerslichten. Lees meer (3,2,1 groen: aftellende verkeerslichten op kruising Capelseweg / President Rooseveltweg)
aftellicht_1280x720-2.jpg

P+R vol? Probeer eens een andere

Kom jij ook een volle P+R tegen? Niet getreurd, er is nog genoeg plek! Bekijk hieronder waar. Lees meer (P+R vol? Probeer eens een andere)
P_R_1280x720.jpg