Ook interessant

Veerdienst tijdens renovatie fiets- en voetgangerstunnel

Het College van Burgemeester en Wethouder heeft besloten tot een uitgebreidere renovatie en restauratie van fiets- en voetgangerstunnel (FVT). De renovatie vindt plaats van roltrap tot roltrap in beide tunnels (fietsers en voetgangers). Lees meer (Veerdienst tijdens renovatie fiets- en voetgangerstunnel)
Maastunnel_Voetgangers_thumb.JPG

Nieuw spoor voor tramlijn 25

Tramlijn 25 is aan een nieuw spoor toe. Dus werkt de RET aan het spoor in Schiebroek. Lees meer (Nieuw spoor voor tramlijn 25)
Tram_Thumb.png

Vier nieuwe verkeerscamera's bij A15

Dankzij vier nieuw geplaatste verkeerscamera's kun je via Rotterdam Onderweg een deel van de A15 in de gaten houden. Lees meer (Vier nieuwe verkeerscamera's bij A15)
A15_camera.png

Nieuwe situatie bij uitrijden Maastunnel

Er staat sinds de heropening van de Maastunnel steeds vaker file op de Pleinweg. Dat komt omdat er een nieuwe situatie is ontstaan bij het uitrijden van de tunnel. Waar verkeer eerder rechtsaf moest om op de ’s Gravendijkwal te komen, moet het nu linksaf. Lees meer (Nieuwe situatie bij uitrijden Maastunnel)
Maastunnel_dicht_thumb.jpg

Veerpont tussen Maassluis en Rozenburg vaart weer

Door een spoedreparatie van de veerpont konden op 21 augustus geen (vracht)auto’s, motoren en brommers worden overgezet tussen Maassluis en Rozenburg. Lees meer (Veerpont tussen Maassluis en Rozenburg vaart weer)
Veerpont_thumb.jpg

Derde aftellende verkeerslicht in Rotterdam

De verkeerslichten op de kruising President Rooseveltweg/ Terbregseweg zijn vervangen. Op de verkeerslichten zitten nu aftellers. Lees meer (Derde aftellende verkeerslicht in Rotterdam)
aftellicht_1280x720-2.jpg

Terugblik: de eerste dagen van het werk aan de Coolsingel

Sinds 9 april is de Coolsingel dicht voor een grote metamorfose. Hoe is het Rotterdam de eerste week vergaan? Lees meer (Terugblik: de eerste dagen van het werk aan de Coolsingel)
coolsingel_boulevard.jpg

Rit 010: fiets een andere route!

Geen zin om over de drukke Coolsingel en Schiekade te fietsen? Neem dan eens een andere route van Noord naar Zuid. Lees meer (Rit 010: fiets een andere route!)
Rit010_thumb.jpg

Nieuw: kijk live mee met verkeer rond Algerabrug

Krijg jij ook geen genoeg van de verkeerscamera’s van Rotterdam Onderweg? Dan is er goed nieuws. Vanaf vandaag kijk je live mee met vier extra camera’s in Krimpen aan den IJssel. Lees meer (Nieuw: kijk live mee met verkeer rond Algerabrug)
algerabrug_klein.jpg

Extra exit Katendrecht

Er wordt flink gebouwd op Katendrecht. Dit zorgt voor veel bouwverkeer en verschillende omleidingen. Lees meer (Extra exit Katendrecht)
Brede_Hilledijk_thumb360.jpg

Scholieren steken sneller over door warmtesensor

Op het kruispunt bij het Kreekhuizenplein steken scholieren sneller over door een warmtesensor. Lees meer (Scholieren steken sneller over door warmtesensor)
Warmtesensor_360.jpg

Voorbereidingen Brexit zichtbaar in haven

De voorbereidingen voor de naderende Brexit worden zichtbaar in de haven van Rotterdam. Havenbedrijf Rotterdam en Rijkswaterstaat hebben tijdelijke bufferparkeerlocaties gerealiseerd voor vrachtwagenchauffeurs die, op weg naar het Verenigd Koninkrijk, hun papieren nog niet op orde hebben. Lees meer (Voorbereidingen Brexit zichtbaar in haven)
Thumbnail_Brexit.jpg