Ook interessant

Grote werkzaamheden 2024

Ook in 2024 wordt er volop aan de weg gewerkt. Bekijk een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden. Lees meer (Grote werkzaamheden 2024)
Schieweg_Thumb.jpg

November 2023: veel werk aan spoor en weg

In november en begin december zijn er elk weekend werkzaamheden in Rotterdam. De Maastunnel, de Willemsbrug en Rotterdam Centraal zijn een of meer weekenden niet te gebruiken. Lees meer (November 2023: veel werk aan spoor en weg)
Thumbnail_Maastunnel.jpg

De Hoekse Lijn: binnen 35 minuten met je voeten in het zand aan het strand

Iedereen kan sinds maart 2023 zó de metro in stappen en binnen 35 minuten oog in oog staan met het strand en de zee. Lees meer (De Hoekse Lijn: binnen 35 minuten met je voeten in het zand aan het strand)
strand_HvH_banner.jpg

De Haringvlietbrug bespaart reistijd (maar nu even niet)

De Haringvlietbrug werd in 1965 als onderdeel van de Deltawerken gebouwd. Hij is een kilometer lang, 65 meter hoog en enorm belangrijk voor handel en goederenvervoer tussen Zeeland, Goeree-Overflakkee en de Rotterdamse haven. Lees meer (De Haringvlietbrug bespaart reistijd (maar nu even niet))
20230612-Thumbnail-Haringvlietbrug.jpg Nieuws

Snel en comfortabel met de Waterbus

OV_Waterbusthumb_klein.jpg Nieuws

Met de auto? Wat denk je wel/niet?

De bevolking groeit, er zijn niet genoeg woningen en er zijn steeds meer auto's op de weg. Hierdoor is er minder ruimte voor auto's in steden, waaronder Rotterdam. Om dit op te lossen, zijn veel steden op zoek naar alternatieve reisoplossingen voor hun bewoners en bezoekers. Lees meer (Met de auto? Wat denk je wel/niet?)
metdeauto_thumb.jpg

Grote werkzaamheden 2023

Rotterdam is nooit af. Lees hier wat er dit jaar te gebeuren staat. Lees meer (Grote werkzaamheden 2023)
Schieweg_Thumb.jpg

Parkeer je auto en pak het ov!

Parkeren aan de rand van de stad en met het openbaar vervoer gemakkelijk en comfortabel je eindbestemming bereiken: dat kan in Rotterdam! Lees meer (Parkeer je auto en pak het ov!)
Foto_P_R_Walter_Herfst.jpg

Zomeroffensief

In actie tegen overlast Lees meer (Zomeroffensief)
Meent_thumbnail.jpg

Gratis je fiets repareren kan in Rotterdam!

Band lek, rem kapot of gewoon even je band oppompen? Sinds juli vorig jaar kun je jouw fiets gratis repareren en onderhouden bij één van de drie Bike Repair Stations in de stad. Lees meer (Gratis je fiets repareren kan in Rotterdam!)
fiets_repareren_thumb.jpg

Zwart Janstraat definitief eenrichtingsverkeer

De pilot startte op 14 februari en duurde officieel tot maandag 13 juni. Vanwege de komst van een nieuw college van burgemeester en wethouders gaat de nieuwe wethouder de evaluatie vanaf nu bekijken. Lees meer (Zwart Janstraat definitief eenrichtingsverkeer)
Zwart_Janstraat_zomer_01_M._de_Regt_thumb.jpg

Zomer Op Zuid

Ook tijdens de zomer(vakantie) wordt er hard gewerkt om Rotterdam veilig en bereikbaar te houden. Dat is vooral te merken in Rotterdam Zuid. We hebben de belangrijkste werkzaamheden en de bijbehorende verkeershinder voor je op een rijtje gezet. Lees meer (Zomer Op Zuid)
Hillelaan_thumb.jpg