Ook interessant

Met de auto? Wat denk je wel/niet?

De bevolking groeit, er zijn niet genoeg woningen en er zijn steeds meer auto's op de weg. Hierdoor is er minder ruimte voor auto's in steden, waaronder Rotterdam. Om dit op te lossen, zijn veel steden op zoek naar alternatieve reisoplossingen voor hun bewoners en bezoekers. Lees meer (Met de auto? Wat denk je wel/niet?)
metdeauto_thumb.jpg

Grote werkzaamheden 2023

Rotterdam is nooit af. Lees hier wat er dit jaar te gebeuren staat. Lees meer (Grote werkzaamheden 2023)
Schieweg_Thumb.jpg

Parkeer je auto en pak het ov!

Parkeren aan de rand van de stad en met het openbaar vervoer gemakkelijk en comfortabel je eindbestemming bereiken: dat kan in Rotterdam! Lees meer (Parkeer je auto en pak het ov!)
Foto_P_R_Walter_Herfst.jpg

Zomeroffensief

In actie tegen overlast Lees meer (Zomeroffensief)
Meent_thumbnail.jpg

Gratis je fiets repareren kan in Rotterdam!

Band lek, rem kapot of gewoon even je band oppompen? Sinds 5 juli kun je jouw fiets gratis repareren en onderhouden bij één van de drie Bike Repair Stations in de stad. Lees meer (Gratis je fiets repareren kan in Rotterdam!)
fiets_repareren_thumb.jpg

Zwart Janstraat definitief eenrichtingsverkeer

De pilot startte op 14 februari en duurde officieel tot maandag 13 juni. Vanwege de komst van een nieuw college van burgemeester en wethouders gaat de nieuwe wethouder de evaluatie vanaf nu bekijken. Lees meer (Zwart Janstraat definitief eenrichtingsverkeer)
Zwart_Janstraat_zomer_01_M._de_Regt_thumb.jpg

Laat de zomer maar komen!

Op donderdag 26 mei -Hemelvaartsdag- is de jaarlijkse opening van het strandseizoen in Hoek van Holland. Wie slim is komt met het openbaar vervoer te komen of met de fiets. Lees meer (Laat de zomer maar komen!)
Thumb_strand.jpg

Auto delen?

De gemeente Rotterdam wil graag weten hoe jij denkt over deelauto's. Deel je mening en maak kans op twee kaartjes voor diergaarde Blijdorp. Lees meer (Auto delen?)
Deelauto_Beeld_thumb.jpg

30 km-straten

Rotterdam wil in de stad een maximale snelheid van 30 km/u voor auto’s en vrachtverkeer invoeren. Deze snelheidsverlaging naar 30 km/u zorgt voor een veilige en aantrekkelijke stad. Lees meer (30 km-straten)
Witte_de_Withstraat.jpg

Grote werkzaamheden 2022

Ook dit jaar wordt er weer op verschillende plaatsen flink gewerkt om de stad voor iedereen mooier, toegankelijker en veiliger te maken. Wij hebben de grootste projecten vast voor je op een rijtje gezet. Lees meer (Grote werkzaamheden 2022)
Erasmusbrug_KopVanZuid_M._de_Regt_thumb.jpg

December 2021

Het is steeds langer donker en de sjaals en mutsen komen weer tevoorschijn. Dat kan maar één ding betekenen: de feestdagen komen eraan! Lees meer (December 2021)
Wetsersingel_ijs_MDR_thumb.jpg

Zomer Op Zuid

Ook tijdens de zomer(vakantie) wordt er hard gewerkt om Rotterdam veilig en bereikbaar te houden. Dat is vooral te merken in Rotterdam Zuid. We hebben de belangrijkste werkzaamheden en de bijbehorende verkeershinder voor je op een rijtje gezet. Lees meer (Zomer Op Zuid)
Hillelaan_thumb.jpg